Εξουσιοδοτημένος Διανομέας
Επισκευαστής Mercedes-Benz
 

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Mercedes-Benz Stars

IMG_5935

MERCEDES-BENZ STARS

Επιλεγμένα μεταχειρισμένα της Mercedes-Benz

Ελάτε στον υπέροχο κόσμο των Stars. Εκεί που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Εκεί που τα φλας ανάβουν σε κάθε σας κίνηση, σε κάθε σας πέρασμα. Ζήστε κι εσείς τόσο ξεχωριστά όσο σας αξίζει, με το κατάλληλο αυτοκίνητο. Ένα επιλεγμένο μεταχειρισμένο Mercedes-Benz. Ένα Mercedes-Benz Star! Ένα αυτοκίνητο μοναδικό, σε άριστη οπτική και τεχνική κατάσταση μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια. Ένα αυτοκίνητο, που μόνο εσείς θα ξέρετε ότι είναι μεταχειρισμένο, αφού θα μοιάζει με καινούριο. Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες Mercedes-Benz Stars ευκαιρίες που συνοδεύονται από τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Mercedes-Benz Bank, αποκτήστε τη δική σας Mercedes-Benz και… μπείτε στον κόσμο των Stars!

Έως 5 ετών και έως 100.000 χλμ.

insuranceservice_1
Κάθε Mercedes-Benz Star έχει ηλικία έως 5 ετών, λιγότερα από 100.000 χιλιόμετρα και άψογη εμφάνιση. Ο πιστοποιημένος έλεγχος 100 σημείων της Mercedes-Benz, διασφαλίζει την άριστη μηχανική κατάσταση του αυτοκινήτου, φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια! 

30 ημέρες δικαίωμα αλλαγής αυτοκινήτου.

insuranceservice_2
Με την αγορά ενός Mercedes-Benz Star, έχετε το δικαίωμα αλλαγής αυτοκινήτου εντός 30 ημερών ή 1.000 χιλιομέτρων από την ημερομηνία απόκτησής του. Η αλλαγή ισχύει για οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο αυτοκίνητο της επιλογής σας, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (η δυνατότητα αυτή παρέχεται μια μόνο φορά ανά αγοραστή).

12 μήνες εγγύηση και οδική βοήθεια.

IMG_5930
Με κάθε Mercedes-Benz Star, έχετε δωρεάν 12 μήνες εγγύηση και οδική βοήθεια. Επιπλέον, βιβλίο service με πλήρες ιστορικό, εγγυημένα αναγραφόμενα χιλιόμετρα και τη διασφάλιση ότι για τα επόμενα 7.500 χιλιόμετρα ή τους επόμενους 6 μήνες (όποιο συμβεί πρώτο) δεν θα χρειαστεί να γίνει κάποια τακτική συντήρηση.
testdrive
loading magazine