Εξουσιοδοτημένος Διανομέας
Επισκευαστής Mercedes-Benz
 

service

SERVICE & ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Οι άνθρωποί μας με τη συνεχή τους εκπαίδευση πάνω σε νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, περιμένουν να φροντίσουν τη Mercedes-Benz σας.

Οι υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις μας θα σας φιλοξενήσουν και θα καλύψουν οποιαδήποτε απαίτηση σας.

Συμβόλαια Service, διαφάνεια και ποιότητα

Συμβόλαια Service
Ελάτε σήμερα στην Λάμδα Star και πραγματοποιήστε εργοστασιακό service στο αυτοκίνητο σας, μόλις από 50 €. Εξασφαλίστε την πιο ανταγωνιστική τιμή, γνωρίζοντας από πριν τι ακριβώς θα πληρώσετε για ανταλλακτικά και εργασία. Διαλέξτε το οικονομικό πακέτο service που σας εξυπηρετεί και διατηρήστε τη Mercedes σας σαν καινούργια με το μικρότερο δυνατό κόστος .

Η Mercedes σας αξίζει μόνο την καλύτερη και κορυφαία ποιότητα. Μαζί μας θα είστε πάντα σίγουροι ότι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί φροντίζουν τις ανάγκες της. Με εργαλεία και εξοπλισμό ειδικά σχεδιασμένα από τη Mercedes-Benz για να ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις του αυτοκινήτου σας, όσο μικρές ή μεγάλες είναι.
Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε :

 • Ασυναγώνιστης ποιότητας υπηρέσιες για τα αυτοκίνητα της Μercedes-Benz
 • Άριστη εξυπηρέτηση
 • Προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Η ικανοποίηση και αφοσίωση σας, οι οποίες είναι εξαιρετικά σημαντικές για τη Mercedes-Benz, προσδιορίζουν κάθε προϊόν και δραστηριότητα μας, όπως για παράδειγμα τα Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz.

Με τα συγκεκριμένα συμβόλαια εξασφαλίζετε αφενός τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες για το όχημα σας και απολαμβάνετε αφετέρου απόλυτη διαφάνεια σε ότι αφορά τα έξοδα του.

Έτσι, καλύπτουμε μία από τις μεγαλύτερες ανάγκες σας των επομένων ετών: έχετε μακροπρόθεσμη σιγουριά και ικανοποίηση, με ξεκάθαρους όρους, και πάντα με την εγγύηση της Mercedes-Benz.

Τα Συμβόλαια Συντήρησης είναι:
1. Excellent: Καλύπτει έναντι σταθερής τιμής όλα τα έξοδα για συντήρηση και φθορά, καθώς και για επισκευές. Το πακέτο Excellent μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, σε ότι αφορά τη διάρκεια και τα χιλιόμετρα. Όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου μπορούν να προϋπολογιστούν.
2. Compact Plus: Καλύπτει όλα τα έξοδα συντήρησης για τη συμφωνημένη διάρκεια. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν τις εργασίες συντήρησης που προβλέπει το Βιβλιάριο Βεβαιώσεων Συντήρησης, καθώς και πρόσθετες εργασίες για αντικατάσταση αναλωσίμων που προκύπτουν σε εργασίες συντήρησης .
3. Compact: Καλύπτει όλα τα έξοδα συντήρησης για τη συμφωνημένη διάρκεια. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν τις εργασίες συντήρησης που προβλέπει το Βιβλιάριο Βεβαιώσεων Συντήρησης, καθώς και πρόσθετες εργασίες με ειδική χρέωση, σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου.

Η επέκταση Εγγύησης είναι:
1. Basic Καλύπτει τη δαπάνη αποκατάστασης μηχανικών και ηλεκτρικών βλαβών του αυτοκινήτου, μετά τη λήξη της εργοστασιακής εγγύησης έως και το πέμπτο έτος λειτουργίας του. Έτσι, η αξία, η λειτουργικότητα και η αξία του οχήματος διατηρούνται μακροπρόθεσμα.

Ανταλλακτικά ανα πάσα στιγμή και οπουδήποτε

Ανταλλακτικά
Η Λάμδα Star πιστή στις αξίες της και στην κορυφαία ποιότητα της Mercedes-Benz προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα, αποκλειστικά Γνήσιων Ανταλλακτικών και τα παρέχει ανα πάσα στιγμή και οπουδήποτε.

Τα βασικά πλεονεκτήματα:

 • Σταθερά υψηλή ποιότητα υλικών και άριστη επεξεργασία των Γνήσιων Ανταλλακτικών Mercedes – Benz
 • Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz μπορούν να παραγγελθούν ευέλικτα και χωρίς χρονικούς περιορισμούς
 • Μεγαλύτερη ευκολία κατά την διαδικτυακή παραγγελία και πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο ανταλλακτικών του κατασκευαστή (EPC) Mercedes – Benz & smart
 • Εμφάνιση τρέχουσας διαθεσιμότητας των απαιτούμενων Γνήσιων Ανταλλακτικών Mercedes – Benz
 • Διαφάνεια τιμών
 • Εμφάνιση και υπολογισμός των τιμών των ανταλλακτικών, βάσει των όρων που έχετε συμφωνήσεις με τον Εξουσιοδοτημένα Επισκευαστή Mercedes – Benz.

Service 24h Μένετε στην πορεία σας νύχτα-μέρα

Service 24h
Η Λάμδα Star και η Mercedes-benz προσφέρουν άμεση ανταπόκριση μέσω της υπηρεσίας 24ωρης εξυπηρέτησης (Service 24h).

Αν αντιμετωπίσετε τεχνική βλάβη ή προβλήματα εκκίνησης καθοδόν, η υπηρεσία Service24h της Mercedes-Benz είναι εκεί να σας βοηθήσει όπου κι αν βρίσκεστε στην Ευρώπη. Η γραμμή εξυπηρέτησης πελατών μας 6944 354700 (αν καλείτε από Ελλάδα) ή 00800 1 777 7777* (αν καλείτε από την υπόλοιπη Ευρώπη) θα απαντήσει στην κλήση σας και θα φροντίσει για ταχύτατη, επαγγελματική παροχή βοήθειας. Η Υπηρεσία Service24h είναι έτοιμη να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Είναι πιθανό μία βλάβη να είναι επισκευάσιμη επί τόπου, αν όμως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, θα φροντίσουμε για την ασφαλή μεταφορά του οχήματός σας στις εγκαταστάσεις μας και θα σας προσφέρουμε εναλλακτική μετακίνηση.

Υπηρεσίες στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε:

 • Αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών
 • Συμβουλές και διάγνωση
 • Οργάνωση βοήθειας
 • Έλεγχος και συντονισμός
 • Εκπαιδευμένοι και έμπειροι ειδικοί συνεργάτες

Pick Up & Delivery

Pickup and Delivery
Στην Λάμδα Star έχουμε τον κατάλληλο άνθρωπο, που θα βρεθεί κοντά σας, θα παραλάβει την Mercedes σας, θα την φέρει στο συνεργείο να την φροντίσουμε, και να την επιστρέψει πανέτοιμη εκεί που θα μας πείτε.

Μπορούμε να έρθουμε στην οικία σας ή στον χώρο εργασίας σας, να παραλάβουμε το αυτοκίνητο σας, να ολοκληρώσουμε τις εργασίες που απαιτούνται και να το επιστρέψουμε με την ικανοποίηση ότι οι υπηρεσίες μας, σας φάνηκαν χρήσιμες.

Αυτοκίνητο αντικατάστασης

Αυτοκίνητο Αντικατάστασης
Είμαστε μια εταιρεία που καταλαβαίνουμε τον πελάτη μας και πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος του.

Στην Λάμδα Star σας προσφέρουμε αυτοκίνητο αντικατάστασης όταν το αυτοκίνητο σας πρέπει να μείνει στα χέρια μας για οποιοδήποτε λόγο. Εσείς απλά πρέπει να μας το πείτε και θα προγραμματίσουμε ένα ραντεβού ώστε να σας περιμένει αυτοκίνητο για να συνεχίσετε την ημέρα σας.

Στην Λάμδα Star λέμε ότι , “ο πελάτης μας και το αυτοκίνητο του είναι για εμάς, μια μόνιμη και ουσιαστική σχέση“.

testdrive
loading magazine