Εξουσιοδοτημένος Διανομέας
Επισκευαστής Mercedes-Benz
 

service

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ SERVICE, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Οι άνθρωποί μας με τη συνεχή τους εκπαίδευση πάνω σε νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων, περιμένουν να φροντίσουν τη Mercedes-Benz σας.

Οι υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις μας θα σας φιλοξενήσουν και θα καλύψουν οποιαδήποτε απαίτηση σας.

Συμβόλαια Service, διαφάνεια και ποιότητα

Συμβόλαια Service
Ελάτε σήμερα στην Λάμδα Star και πραγματοποιήστε εργοστασιακό service στο αυτοκίνητο σας, μόλις από 50 €. Εξασφαλίστε την πιο ανταγωνιστική τιμή, γνωρίζοντας από πριν τι ακριβώς θα πληρώσετε για ανταλλακτικά και εργασία. Διαλέξτε το οικονομικό πακέτο service που σας εξυπηρετεί και διατηρήστε τη Mercedes σας σαν καινούργια με το μικρότερο δυνατό κόστος .

Η Mercedes σας αξίζει μόνο την καλύτερη και κορυφαία ποιότητα. Μαζί μας θα είστε πάντα σίγουροι ότι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί φροντίζουν τις ανάγκες της. Με εργαλεία και εξοπλισμό ειδικά σχεδιασμένα από τη Mercedes-Benz για να ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις του αυτοκινήτου σας, όσο μικρές ή μεγάλες είναι.
Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε :

  • Ασυναγώνιστης ποιότητας υπηρέσιες για τα αυτοκίνητα της Μercedes-Benz
  • Άριστη εξυπηρέτηση
  • Προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Η ικανοποίηση και αφοσίωση σας, οι οποίες είναι εξαιρετικά σημαντικές για τη Mercedes-Benz, προσδιορίζουν κάθε προϊόν και δραστηριότητα μας, όπως για παράδειγμα τα Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz.

Με τα συγκεκριμένα συμβόλαια εξασφαλίζετε αφενός τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες για το όχημα σας και απολαμβάνετε αφετέρου απόλυτη διαφάνεια σε ότι αφορά τα έξοδα του.

Έτσι, καλύπτουμε μία από τις μεγαλύτερες ανάγκες σας των επομένων ετών: έχετε μακροπρόθεσμη σιγουριά και ικανοποίηση, με ξεκάθαρους όρους, και πάντα με την εγγύηση της Mercedes-Benz.

Τα Συμβόλαια Συντήρησης είναι:
1. Excellent: Καλύπτει έναντι σταθερής τιμής όλα τα έξοδα για συντήρηση και φθορά, καθώς και για επισκευές. Το πακέτο Excellent μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, σε ότι αφορά τη διάρκεια και τα χιλιόμετρα. Όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου μπορούν να προϋπολογιστούν.
2. Compact Plus: Καλύπτει όλα τα έξοδα συντήρησης για τη συμφωνημένη διάρκεια. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν τις εργασίες συντήρησης που προβλέπει το Βιβλιάριο Βεβαιώσεων Συντήρησης, καθώς και πρόσθετες εργασίες για αντικατάσταση αναλωσίμων που προκύπτουν σε εργασίες συντήρησης .
3. Compact: Καλύπτει όλα τα έξοδα συντήρησης για τη συμφωνημένη διάρκεια. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν τις εργασίες συντήρησης που προβλέπει το Βιβλιάριο Βεβαιώσεων Συντήρησης, καθώς και πρόσθετες εργασίες με ειδική χρέωση, σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου.

Η επέκταση Εγγύησης είναι:
1. Basic Καλύπτει τη δαπάνη αποκατάστασης μηχανικών και ηλεκτρικών βλαβών του αυτοκινήτου, μετά τη λήξη της εργοστασιακής εγγύησης έως και το πέμπτο έτος λειτουργίας του. Έτσι, η αξία, η λειτουργικότητα και η αξία του οχήματος διατηρούνται μακροπρόθεσμα.

testdrive
loading magazine