S-Class Coupé

Σαγηνευτικά κομψή εμφάνισή της ενσαρκώνει την τέλεια, αισθαντική καθαρότητα.

Αισθητική coupé

Μία σαγηνευτική εμφάνιση.

Κομψότητα και επιδόσεις που συναρπάζουν: οι ρευστές γραμμές της σιλουέτας της και οι πλαισιωμένες με χρώμιο γυάλινες επιφάνειες δημιουργούν μία διαχρονικά όμορφη εμφάνιση.

Επιβλητικές φόρμες, εντυπωσιακές γραμμές.

Στο επίκεντρο του μπροστινού τμήματος βρίσκεται η τέλεια εναρμονισμένη μάσκα ψυγείου diamond, η οποία υπογραμμίζει τον κυρίαρχο σπορτίφ χαρακτήρα της S-Class Coupé.

Επιβλητικό μπροστινό τμήμα

Μυώδες πίσω τμήμα

Εκφραστική σχεδίαση στην κομψότερη μορφή της.

Το εκτενές greenhouse και το επιβλητικό πίσω τμήμα της S-Class Coupé δημιουργούν μία διαχρονικά όμορφη σιλουέτα.

 

Αρμονική σχεδίαση.

Η μορφή του ταμπλό οργάνων δημιουργεί την εντύπωση κυματισμού. Έτσι, οι μεγάλες οθόνες και τα διάφορα χειριστήρια εντάσσονται αρμονικά στον εσωτερικό χώρο της Mercedes-Benz S-Class Coupé.

Σμιλευμένο ταμπλό οργάνων

Σπορτίφ πολυτελής σχεδίαση

Ο νέος ορισμός της πολυτελούς κατηγορίας.

Οι γραμμές σχεδίασης της Mercedes-Benz συνδυάζει φαινομενικές αντιθέσεις: στο εσωτερικό της S-Class Coupé συνυπάρχουν ο πολυτελής εξοπλισμός με σπορτίφ στοιχεία, δημιουργώντας μία ασυναγώνιστη ατμόσφαιρα.

Η coupé έκδοση της S-Class συνδυάζει υπέρτατες επιδόσεις και κορυφαία πολυτέλεια. Η σπορτίφ κομψή σιλουέτα τραβά όλα τα βλέμματα επάνω της από κάθε άποψη. Ο εσωτερικός χώρος σας υποδέχεται με δερμάτινες πολυθρόνες, οι οποίες εάν θέλετε σας περιποιούνται με ένα hot stone massage. Ταυτόχρονα, ο ιονισμένος και αρωματισμένος εσωτερικός αέρας σας αναζωογονούν, ενώ η ανάρτηση εξουδετερώνει κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος και τις πλευρικές κλίσεις του αμαξώματος κατά την οδήγηση σε στροφές.

DISTRONIC PLUS.

Το πρωτοποριακό σύστημα υποβοήθησης οδήγησης DISTRONIC PLUS τηρεί αυτόνομα μία απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα. Ξεκουράζει τον οδηγό αυξάνοντας έτσι την ασφάλεια.
Πιέζοντας το μοχλό TEMPOMAT ενεργοποιείται το DISTRONIC PLUS. Το εύρος ρύθμισης κυμαίνεται από 30 έως 200 km/h. Εάν προπορεύεται κάποιο όχημα, το σύστημα λειτουργεί στο εύρος ταχυτήτων από 0 km/h έως 200 km/h.

LED Intelligent Light System.

Σε επαρχιακό δρόμο ή αυτοκινητόδρομο, κατά την αλλαγή κατεύθυνσης ή σε στροφές, αλλά και με ομίχλη, το LED Intelligent Light System προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες.
Η τεχνολογία LED προσφέρει χρώμα φωτισμού παρόμοιο με το φως της ημέρας και είναι πιο ευχάριστο για τα μάτια του οδηγού. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και η πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής των φωτιστικών μέσων είναι άλλα δύο πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας.

PRE-SAFE® PLUS.

Αυτό το διευρυμένο σύστημα PRE-SAFE® PLUS μπορεί να ενεργοποιεί προνοητικά μέτρα προστασίας των επιβατών σε περίπτωση επικείμενης οπίσθιας σύγκρουσης όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο.
Ανάμεσα σε αυτά είναι η προειδοποίηση των οχημάτων που ακολουθούν ή η ακινητοποίηση του σταματημένου αυτοκινήτου όταν σηματοδοτήσει ο οδηγός ότι θέλει να σταματήσει. Άλλες λειτουργίες συμπεριλαμβάνουν τους αναστρεφόμενους προεντατήρες ζωνών ασφαλείας, ώστε να συγκρατούν τον οδηγό και το συνοδηγό στη θέση τους και να τους προετοιμάζουν καλύτερα για τη σύγκρουση.

Σύστημα υποβοήθησης νυχτερινής ορατότητας Plus.

Το σύστημα υποβοήθησης νυχτερινής ορατότητας Plus αντιλαμβάνεται ανθρώπους, ζώα ή αντικείμενα στο σκοτάδι της νύχτας, και τα προβάλλει έντονα για τον οδηγό στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων.

Κάμερα 360°.

Η κάμερα 360° σας υποστηρίζει κατά την στάθμευση και τους ελιγμούς στην κυκλοφορία της πόλης.
Το σύστημα παρακολουθεί όλες τις πλευρές του αυτοκινήτου και προσφέρει ομοιογενή περιμετρική ορατότητα καθώς και εικονική πανοραμική άποψη – μία από πάνω προβολήτου οχήματος και του περιβάλλοντός του.

Εκδόσεις

S 560 4MATIC

Κυβισμός

3.982 cc

Ισχύς

345 / 5250 - 5500

Κατανάλωση Καυσίμου

10.1 l/100km

Επιτάχυνση

4.6 s

S 450 4MATIC

Κυβισμός

2.996 cc

Ισχύς

270 / 5500 - 6000

Κατανάλωση Καυσίμου

9.5 l/100km

Επιτάχυνση

5.5 s

S 560

Κυβισμός

3.982 cc

Ισχύς

345 / 5250 - 5500

Κατανάλωση Καυσίμου

9.8-10.1 l/100km

Επιτάχυνση

4.6 s

Test Drive με την S-Class CoupéΚλείστε online Test Drive τώρα

Σχεδίαση αυτοκινήτου.


Η μορφή δεν υπακούει στη λειτουργία, αλλά στο συναίσθημα. Έτσι, η σχεδίαση περιστρέφεται εξολοκλήρου γύρω από τις αισθήσεις σας.