Γιατί να επιλέξετε ένα αυτοκίνητο της Mercedes-Benz

01/07/2023

Όλοι οι λόγοι που αξίζει το επόμενο αυτοκίνητο σας να είναι Mercedes-Benz.

Τα πολυτελή κι ασφαλή αυτοκίνητα είναι συνώνυμα της Mercedes-Benz, σταθερά εδώ και δεκαετίες. Πρόκειται για μία αυτοκινητοβιομηχανία που εξασφαλίζει την αξιοπιστία και κερδίζει με την ιστορία της την εμπιστοσύνη του οδηγού. Ποιοι παράγοντες όμως την έχουν κάνει τόσο δημοφιλή και γιατί οι περισσότεροι οδηγοί ονειρεύονται ν’ αποκτήσουν μια Mercedes.

Λίγα λόγια για Mercedes-Benz

Mercedes First Car - info by ΛάμδαStar

Ο παλαιότερος κατασκευαστής με συνεχή δραστηριότητα, η Mercedes, ξεκίνησε την πορεία του το 1886 με την εφεύρεση του οχήματος με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Στη νοτιοδυτική Γερμανία, ο Καρλ Μπενζ δημιούργησε ένα βενζινοκίνητο όχημα με τρεις τροχούς ενώ το 1891 δημιούργησε ένα τετράτροχο όχημα καταφέρνοντας μία δεκαετία μετά ν’ αποτελέσει τον μεγαλύτερο κατασκευαστή αυτοκινήτων του κόσμου. Σε μία διαφορετική τοποθεσία της νοτιοδυτικής Γερμανίας, την ίδια περίοδο, ο Γκότλιμπ Ντάιμλερ και ο Βίλχεμ Μάιμπαχ μετατρέπουν μία άμαξα σε όχημα που κινούνταν με βενζινοκινητήρα. Η εταιρεία τους, η DMG ξεκίνησε την πώληση αυτοκινήτων το 1890, ένα χρόνο δηλαδή πριν την εταιρεία του Μπενζ, ενώ στα πρώτα μοντέλα της έδωσαν το όνομα Μερτσέντες, από την κόρη του λάτρη των σπορ αγώνων Εμίλ Τζέλινεκ. O Τζέλινεκ παρήγγειλε 36 αυτοκίνητα με σκοπό την άμεση μεταπώληση τους στις αγορές της Αυστρίας, της Ουγγαρίας, της Γαλλίας και της Αμερικής θέτοντας ως όρο να ονομαστούν όπως η κόρη του, δηλαδή «Mercedes». Όσο για τη δημιουργία της Mercedes-Benz, οι δύο ανταγωνιστές, δηλαδή η DMG και η Benz, ξεκίνησαν τη συνεργασία τους το 1924 και συγχωνεύτηκαν επίσημα το 1926 εξαιτίας των οικονομικών συνεπειών του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

8 λόγοι για να εμπιστευτείτε τη Mercedes-Benz για το αυτοκίνητο σας

Mercedes Quality - info by ΛάμδαStar

Εμπειρία

Η Mercedes-Benz έχει μία κληρονομιά 100 χρόνων που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη αυτοκινητοβιομηχανία. Σε όλη της την ιστορία άλλωστε, η Mercedes-Benz ήταν πρωτοπόρος στις καινοτομίες και τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα φέρνοντας την επανάσταση.

Τεχνολογία

Η Mercedes-Benz είναι ενημερωμένη για όλα τα νέα επιτεύγματα της τεχνολογίας ενώ πολλές φορές πρωτοπορεί με καινοτομίες που φέρουν την υπογραφή της.

Διαχρονικός σχεδιασμός

Τα αυτοκίνητα της Mercedes-Benz διακρίνονται για τη διαχρονική αισθητική που αποπνέει πάντα κομψότητα και πολυτέλεια δίχως να επηρεάζεται από τις τάσεις.

Γκάμα Επιλογών

H Mercedes παρέχει ποικιλία οχημάτων που ταιριάζει σε κάθε ανάγκη, γούστο και τρόπο ζωής. Στη συλλογή της θα βρείτε πολυτελή αυτοκίνητα, οικογενειακά οχήματα, αμάξια ιδανικά για την πόλη αλλά και επιλογές που προορίζονται για ταξίδια.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτος παράγοντας και πρωταρχική επιδίωξη της Mercedes-Benz που εξοπλίζει τα οχήματα της με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Απόδοση

Η Mercedes-Benz φημίζεται για τις εξαιρετικές επιδόσεις των οχημάτων της. Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε στα μοντέλα AMG της Mercedes-Benz που πηγαίνουν την οδήγηση σε άλλο επίπεδο με τις εξαιρετικές επιδόσεις τους.

Άνεση

Αρκούν μερικά δευτερόλεπτα μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο της Mercedes για να καταλάβετε πως η κομψότητα συνυπάρχει με την άνεση διασφαλίζοντας πως η οδήγηση μπορεί ν’ αναχθεί σε απόλαυση.

Μεταπώληση

Η αγορά μίας Mercedes είναι μία επένδυση καθώς τ’ αυτοκίνητα της έχουν εξαιρετική αξία μεταπώλησης με αποτέλεσμα να μη ζημιωθείτε όταν  αποφασίσετε αποκτήσετε ένα καινούργιο μοντέλο.

Mercedes Resale-Value - info by ΛάμδαStar

H επιλογή της Mercedes-Benz αποτελεί μία επιλογή που δε θα μετανιώσετε. Η εμπειρία της οδήγησης μίας Mercedes δε συγκρίνεται με καμία άλλη λόγω της άνεσης, της επίδοσης, της ασφάλειας και του στυλ. Αν ανήκετε στην κατηγορία των οδηγών που εκτιμούν την αξιοπιστία και λατρεύουν την πολυτέλεια, , η Mercedes-Benz θα είναι για πάντα η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Επισκεφτείτε σήμερα κιόλας την ΛάμδαStar ή κλείστε ένα Test Drive άμεσα με ένα click.