Lamdastar page

Mercedes Service

Το σχεδόν δεν σε πάει πουθενά…100% Ασφάλεια 100% – Mercedes

Η διαρκώς εξελισσόμενη τεχνολογία της Mercedes-Benz σας εγγυάται τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας παγκοσμίως. Ως κατασκευαστής της Mercedes σας ξέρουμε ακριβώς τι χρειάζεται για να είστε ασφαλής. Εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας, την ποιότητα του Service στα Εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας καθώς και την υψηλή ποιότητα των Γνήσιων ανταλλακτικών Mercedes Benz. Διότι το Σχεδόν δεν σε πάει πουθενά. Η ασφάλεια έχει το σπίτι της στο Service της Mercedes-Benz.

Η ιστορία του σέρβις: Εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά σας εδώ και 130 χρόνια.

1888

– Η πρώτη τεχνικός σέρβις στην ιστορία ήταν γυναίκα.
Όταν η Bertha Benz ξεκίνησε το ταξίδι της από το Mannheim στο Pforzheim με το πατενταρισμένο της αυτοκίνητο ένα πρωινό του Αυγούστου 1888, δεν ήξερε σε τι περιπέτεια έμπαινε. Κάθε 20 χιλιόμετρα έπρεπε να συμπληρώσει ψυκτικό. Καθώς δεν υπήρχαν ακόμα δεξαμενές καυσίμων, έπρεπε να αγοράζει βενζίνη με το λίτρο από το φαρμακείο. Κατά καιρούς το όχημα έπρεπε να σταματάει σε μεγαλύτερες αποστάσεις, καθώς ο κινητήρας δεν ήταν ακόμα δυνατός.

Και δεν ήταν μόνο η διαδικασία του να πηγαίνεις προς τα εμπρός που επιφύλασσε τόσες εκπλήξεις. Το να σταματάς δεν ήταν επίσης απλή υπόθεση. Το φρενάρισμα γινόταν χρησιμοποιώντας τη λεπτή δερμάτινη επένδυση των φρένων. Η επένδυση άρχισε να σιγοκαίγεται στην πρώτη διαδρομή και τελικά έσπασε. Ευτυχώς, ο τσαγκάρης του χωριού έδωσε τη λύση με μια λωρίδα δέρματος – μάλλον το πρώτο ανταλλακτικό στην ιστορία του αυτοκινήτου.

Η καρφίτσα από το καπέλο της Bertha χρησίμευσε ως ειδικό εργαλείο. Τη χρησιμοποίησε για να καθαρίσει αποτελεσματικά το σωλήνα εισαγωγής. Την εποχή εκείνη έπρεπε να ξέρει κανείς πώς να επιδιορθώνει τα πράγματα μόνος του. Για αυτό, το καλώδιο της μίζας, που είχε φθαρεί, απομονώθηκε γρήγορα με μια καλτσοδέτα.

Γύρω στο 1900

– Ανοίγει το πρώτο συνεργείο επισκευών.
Η τεχνολογία οχημάτων αναπτύχθηκε περισσότερο και μαζί της αυξήθηκε η ανάγκη για τεχνογνωσία όσον αφορά τις τεχνικές επισκευές. Το επίκεντρο ήταν επισκευή των οχημάτων, τα οποία ακόμα ήταν «ευέξαπτα». Άνοιξε το πρώτο συνεργείο. Η συντήρηση δεν είχε περάσει ακόμα στη συνείδηση των ιδιοκτητών οχημάτων – γιατί να ξοδεύεις χρήματα σε κάτι που δεν είναι χαλασμένο; Το γεγονός ότι η συντήρηση μπορεί να συμβάλλει στην ασφάλεια δεν ήταν ακόμα ξεκάθαρο για πολύ κόσμο.
Ένα αυτοκίνητο κόστιζε περίπου όσο ένα σπίτι και απαιτούσε περίπου το ίδιο ποσό για τη λειτουργία του – πράγμα όχι περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι η κατανάλωση καυσίμων, νερού και λαδιών δεν ήταν ιδιαίτερα χαμηλή. Για εξοικονόμηση, τα λάδια φιλτράρονταν με μία πετσέτα και ξαναχρησιμοποιούνταν – ένα είδος αλλαγής λαδιών που σήμερα ακούγεται κάπως αμφιλεγόμενο.

Δεκαετία του 60

– Η τεχνική εξυπηρέτηση πελατών γίνεται πιο σημαντική.
Στη δεκαετία του 60 άρχισαν να καταγράφονται οι απαιτήσεις για σέρβις στο βιβλίο προδιαγραφών, γεγονός που επέφερε σχέδια οχημάτων που διευκόλυναν την επισκευή και τη συντήρηση. Η εισαγωγή των ηλεκτρονικών συστημάτων στα οχήματα Mercedes-Benz σηματοδότησε μια νέα εποχή. Η εξυπηρέτηση πελατών χρησιμοποιούσε νέες τεχνικές ελέγχου για να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ανοίγουν όλο και περισσότερα κέντρα εκπαίδευσης, ώστε το προσωπικό να είναι ενημερωμένο σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογίες.

Δεκαετία του 80

– Νέες συσκευές για τη διάγνωση σφαλμάτων.

Τα τεχνικά συστήματα στη Mercedes-Benz γίνονται όλο και πιο περίπλοκα. Αυτό σήμαινε ότι ήταν όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί η αιτία της βλάβης στα ηλεκτρονικά συστήματα. Παρόλο που ο προσαρμογέας ελέγχου με πρίζα και το εγχειρίδιο διάγνωσης αρκούσαν στη δεκαετία του 80, τα επόμενα χρόνια αναπτύχθηκαν νέες συσκευές για τη διάγνωση σφαλμάτων. Ως μέρος του Case project (υπηρεσία με τη βοήθεια υπολογιστή) αναπτύχθηκε μια φορητή συσκευή ελέγχου. Η συσκευή χρησιμοποιούταν για να αναγνωρίζει και ταυτόχρονα να εξαλείφει τα σφάλματα.
Όταν εισήχθησαν τα συστήματα λεωφορείων, αυτός ο τύπος διάγνωσης αντικαταστάθηκες από το μοντέρνο σύστημα διάγνωσης STAR για την ανάλυση και εξάλειψη των σφαλμάτων. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιείται και σήμερα στο Mercedes-Benz Service σε μια πιο εξελιγμένη μορφή.

Δεκαετία του 2000

– Από τη μηχανολογία στη μηχανοτρονική.

Με το αυξανόμενο πλήθος και την πολυπλοκότητα των συστημάτων υποβοήθησης στα οχήματα, έχει αλλάξει και το επαγγελματικό προφίλ των τεχνικών μας. Ενώ στο παρελθόν η κύρια απασχόλησή τους ήταν η αλλαγή εξαρτημάτων, τώρα φέρνουν εις πέρας τις περισσότερες εργασίες τους μέσω υπολογιστή. Εκτός από τα εργαλεία που χρησιμοποιούν, έχει αλλάξει και ο τίτλος τους. Οι μηχανολόγοι έχουν γίνει μηχανικοί μηχανοτρονικής. Μέσα σε όλες τις αλλαγές όμως, ένα πράγμα παραμένει πάντα το ίδιο – η αποστολή μας να διατηρούμε τα οχήματά μας και τους πελάτες μας ασφαλείς.

Σήμερα – Η δια βίου μάθηση και η εξειδίκευση φυσικά παίζουν σημαντικό ρόλο.
Ποτέ δεν μπορεί κανείς να μάθει αρκετά – και αυτό ισχύει και για τους τεχνικούς του σέρβις στη Mercedes-Benz. Η τακτική εκπαίδευση και η περαιτέρω κατάρτιση διασφαλίζουν ότι οι υπάλληλοί μας θα είναι πάντα ενημερωμένοι όσον αφορά την καινοτόμα τεχνολογία και η Mercedes σας θα βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.
Στις μέρες μας όταν φέρνετε τη Mercedes σας σε ένα συνεργείο της Mercedes-Benz, μια ολόκληρη ομάδα έμπειρων τεχνικών και ειδικών φροντίζουν για το σέρβις σας. Η δομή της ομάδας ενισχύει την ανταλλαγή γνώσεων και εγγυάται ότι ακόμα και το πιο περίπλοκο πρόβλημα μπορεί να λυθεί. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα επωφελείστε πάντα από το καλύτερο σέρβις για το όχημά σας. 

Συμβόλαια Service, διαφάνεια και ποιότητα

Οι άνθρωποί μας με τη συνεχή τους εκπαίδευση πάνω σε νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων, περιμένουν να φροντίσουν τη Mercedes-Benz σας.

Οι υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις μας θα σας φιλοξενήσουν και θα καλύψουν οποιαδήποτε απαίτηση σας.

 

Ελάτε σήμερα στην Λάμδα Star και πραγματοποιήστε εργοστασιακό service στο αυτοκίνητο σας, μόλις από 50 €. Εξασφαλίστε την πιο ανταγωνιστική τιμή, γνωρίζοντας από πριν τι ακριβώς θα πληρώσετε για ανταλλακτικά και εργασία. Διαλέξτε το οικονομικό πακέτο service που σας εξυπηρετεί και διατηρήστε τη Mercedes σας σαν καινούργια με το μικρότερο δυνατό κόστος .

Η Mercedes σας αξίζει μόνο την καλύτερη και κορυφαία ποιότητα. Μαζί μας θα είστε πάντα σίγουροι ότι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί φροντίζουν τις ανάγκες της. Με εργαλεία και εξοπλισμό ειδικά σχεδιασμένα από τη Mercedes-Benz για να ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις του αυτοκινήτου σας, όσο μικρές ή μεγάλες είναι.
Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε :

  • Ασυναγώνιστης ποιότητας υπηρέσιες για τα αυτοκίνητα της Μercedes-Benz
  • Άριστη εξυπηρέτηση
  • Προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.
    Η ικανοποίηση και αφοσίωση σας, οι οποίες είναι εξαιρετικά σημαντικές για τη Mercedes-Benz, προσδιορίζουν κάθε προϊόν και δραστηριότητα μας, όπως για παράδειγμα τα Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz.

Με τα συγκεκριμένα συμβόλαια εξασφαλίζετε αφενός τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες για το όχημα σας και απολαμβάνετε αφετέρου απόλυτη διαφάνεια σε ότι αφορά τα έξοδα του.

Έτσι, καλύπτουμε μία από τις μεγαλύτερες ανάγκες σας των επομένων ετών: έχετε μακροπρόθεσμη σιγουριά και ικανοποίηση, με ξεκάθαρους όρους, και πάντα με την εγγύηση της Mercedes-Benz.

Τα Συμβόλαια Συντήρησης είναι:
1. Excellent: Καλύπτει έναντι σταθερής τιμής όλα τα έξοδα για συντήρηση και φθορά, καθώς και για επισκευές. Το πακέτο Excellent μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, σε ότι αφορά τη διάρκεια και τα χιλιόμετρα. Όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου μπορούν να προϋπολογιστούν.
2. Compact Plus: Καλύπτει όλα τα έξοδα συντήρησης για τη συμφωνημένη διάρκεια. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν τις εργασίες συντήρησης που προβλέπει το Βιβλιάριο Βεβαιώσεων Συντήρησης, καθώς και πρόσθετες εργασίες για αντικατάσταση αναλωσίμων που προκύπτουν σε εργασίες συντήρησης .
3. Compact: Καλύπτει όλα τα έξοδα συντήρησης για τη συμφωνημένη διάρκεια. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν τις εργασίες συντήρησης που προβλέπει το Βιβλιάριο Βεβαιώσεων Συντήρησης, καθώς και πρόσθετες εργασίες με ειδική χρέωση, σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου.

Η επέκταση Εγγύησης είναι:
1. Basic Καλύπτει τη δαπάνη αποκατάστασης μηχανικών και ηλεκτρικών βλαβών του αυτοκινήτου, μετά τη λήξη της εργοστασιακής εγγύησης έως και το πέμπτο έτος λειτουργίας του. Έτσι, η αξία, η λειτουργικότητα και η αξία του οχήματος διατηρούνται μακροπρόθεσμα.

Η Λάμδα Star και η Mercedes-benz προσφέρουν άμεση ανταπόκριση μέσω της υπηρεσίας 24ωρης εξυπηρέτησης (Service 24h). 

Αν αντιμετωπίσετε τεχνική βλάβη ή προβλήματα εκκίνησης καθοδόν, η υπηρεσία Service24h της Mercedes-Benz είναι εκεί να σας βοηθήσει όπου κι αν βρίσκεστε στην Ευρώπη. Η γραμμή εξυπηρέτησης πελατών μας 00800 1777 7777 θα απαντήσει στην κλήση σας και θα φροντίσει για ταχύτατη, επαγγελματική παροχή βοήθειας. Η Υπηρεσία Service24h είναι έτοιμη να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Είναι πιθανό μία βλάβη να είναι επισκευάσιμη επί τόπου, αν όμως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, θα φροντίσουμε για την ασφαλή μεταφορά του οχήματός σας στις εγκαταστάσεις μας και θα σας προσφέρουμε εναλλακτική μετακίνηση.

Υπηρεσίες στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε:

  • Αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών
  • Συμβουλές και διάγνωση
  • Οργάνωση βοήθειας
  • Έλεγχος και συντονισμός
  • Εκπαιδευμένοι και έμπειροι ειδικοί συνεργάτες

Service 24h Μένετε στην πορεία σας νύχτα-μέρα

Οι άνθρωποί μας με τη συνεχή τους εκπαίδευση πάνω σε νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων, περιμένουν να φροντίσουν τη Mercedes-Benz σας.

Οι υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις μας θα σας φιλοξενήσουν και θα καλύψουν οποιαδήποτε απαίτηση σας.

Pick Up & Delivery

Στην Λάμδα Star  έχουμε τον κατάλληλο άνθρωπο, που θα βρεθεί κοντά σας, θα παραλάβει την Mercedes σας, θα την φέρει στο συνεργείο να την φροντίσουμε, και να την επιστρέψει πανέτοιμη εκεί που θα μας πείτε. 

Μπορούμε να έρθουμε στην οικία σας ή στον χώρο εργασίας σας, να παραλάβουμε το αυτοκίνητο σας, να ολοκληρώσουμε τις εργασίες που απαιτούνται και να το επιστρέψουμε με την ικανοποίηση ότι οι υπηρεσίες μας, σας φάνηκαν χρήσιμες.

Αυτοκίνητο αντικατάστασης

Είμαστε μια εταιρεία που καταλαβαίνουμε τον πελάτη μας και πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος του.

Στην Λάμδα Star σας προσφέρουμε όχημα αντικατάστασης όταν το αυτοκίνητο σας πρέπει να μείνει στα χέρια μας για οποιοδήποτε λόγο. Εσείς απλά πρέπει να μας το πείτε και θα προγραμματίσουμε ένα ραντεβού ώστε να σας περιμένει ειδικό αυτοκίνητο για να συνεχίσετε την ημέρα σας.

Tέσσερα γρήγορα βήματα για μείωση του κόστους service.

Εφόσον η Mercedes σας έχει ηλικία άνω των 6 ετών και περιλαμβάνεται στα μοντέλα που καλύπτει το πρόγραμμα, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα 4 απλά βήματα για να αποκτήσετε την κάρτα μέλους του προγράμματος Mercedes-Benz Service Select. Δείτε παρακάτω ένα προς ένα τα απαραίτητα βήματα:

Με το Mercedes-Benz Service Select μπορείς.
Κερδίστε 38% έκπτωση σε όλα τα ανταλλακτικά των πακέτων συντήρησης Mercedes-Benz Service Select καθώς και στα υγρά και λιπαντικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις συνήθεις εργασίες service σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.
Το Mercedes-Benz Service Select παρέχεται μόνο από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και οι προβλεπόμενες εργασίες εκτελούνται με μέγιστη χρέωση εργατοώρας 45€.
Ό,τι καλύτερο για τη Mercedes σας και για την τσέπη σας.
Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που σας παρέχει το πρόγραμμα Mercedes-Benz Service Select:

→Ασύγκριτη ποιότητα Mercedes-Benz σε μία ασυνήθιστα χαμηλή τιμή.
→Χωρίς περιορισμούς για το πρόγραμμα κινητικότητας Mercedes-Benz Mobilo.
→Οι εργασίες συντήρησης και οι επισκευής εκτελούνται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Επισκεφτείτε το me.Mercedes-benz.com, εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία για την εγγραφή σας στο Mercedes me και στη συνέχεια ενεργοποιήστε το Service Select επιλέγοντας “Assist”

Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz ανά πάσα στιγμή.

Οι άνθρωποί μας με τη συνεχή τους εκπαίδευση πάνω σε νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων, περιμένουν να φροντίσουν τη Mercedes-Benz σας. Οι υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις μας θα σας φιλοξενήσουν και θα καλύψουν οποιαδήποτε απαίτηση σας.

Αντικατάσταση, που οφείλεται είτε σε φθορά ή σε άλλους λόγους: τα Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz προσφέρουν άριστη ποιότητα, δοκιμασμένη ασφάλεια και υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας. Αναπτύχθηκαν ειδικά για το όχημά σας και συνεπώς είναι η πρώτη επιλογή, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά χειρισμού, την άνεση και τη διατήρηση της αξίας του οχήματος. Επιπλέον, η μεγάλη τους ανθεκτικότητα και η εξαιρετική σχέση οφέλους-τιμής καθιστούν τα Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz ιδιαίτερα συμφέροντα από οικονομική άποψη.

Γνήσια φίλτρα εσωτερικού Mercedes-Benz: Υγεία χάρη στον καθαρό αέρα στο εσωτερικό.

Αντικατάσταση, που οφείλεται είτε σε φθορά ή σε άλλους λόγους: τα Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz προσφέρουν άριστη ποιότητα, δοκιμασμένη ασφάλεια και υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας. Αναπτύχθηκαν ειδικά για το όχημά σας και συνεπώς είναι η πρώτη επιλογή, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά χειρισμού, την άνεση και τη διατήρηση της αξίας του οχήματος. Επιπλέον, η μεγάλη τους ανθεκτικότητα και η εξαιρετική σχέση οφέλους-τιμής καθιστούν τα Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz ιδιαίτερα συμφέροντα από οικονομική άποψη.

Γνήσια φίλτρα λαδιών Mercedes-Benz: Αυτό σημαίνει ότι ο κινητήρας αντέχει περισσότερο.

Τα γνήσια φίλτρα λαδιών Mercedes-Benz έχουν μεγάλη δυνατότητα φιλτραρίσματος, ώστε να διασφαλίζουν ότι οι ακαθαρσίες φιλτράρονται εκτός του κυκλώματος λαδιών. Αυτό αποτρέπει τις δευτερεύουσες ζημιές στο σύστημα ψεκασμού και στον κινητήρα της Mercedes σας. Η υψηλή ποιότητα διασφαλίζει τη μεγάλη διάρκεια ζωής του φίλτρου. Ως αποτέλεσμα, ο κινητήρας σας θα προσφέρει πάντα τις καλύτερες επιδόσεις -κάτι που σας αποζημιώνει με χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και χαμηλότερα κόστη συντήρησης.

Γνήσια φίλτρα λαδιών μηχανής Mercedes-Benz: Βέλτιστη απόδοση κινητήρα με χαμηλή κατανάλωση.

Τα γνήσια φίλτρα λαδιών Mercedes-Benz έχουν μεγάλη δυνατότητα φιλτραρίσματος, ώστε να διασφαλίζουν ότι οι ακαθαρσίες φιλτράρονται εκτός του κυκλώματος λαδιών. Αυτό αποτρέπει τις δευτερεύουσες ζημιές στο σύστημα ψεκασμού και στον κινητήρα της Mercedes σας. Η υψηλή ποιότητα διασφαλίζει τη μεγάλη διάρκεια ζωής του φίλτρου. Ως αποτέλεσμα, ο κινητήρας σας θα προσφέρει πάντα τις καλύτερες επιδόσεις -κάτι που σας αποζημιώνει με χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και χαμηλότερα κόστη συντήρησης.

Γνήσια τακάκια φρένων Mercedes-Benz: Ασφάλεια χάρη στη μικρή απόσταση πέδησης.

Όταν ανακύπτει κίνδυνος, είναι απαραίτητο να σταματήσετε γρήγορα: Τα γνήσια τακάκια των φρένων Mercedes-Benz είναι τα πλέον κατάλληλα για τα δισκόφρενα και τα συστήματα ασφάλειας στο όχημά σας, όπως το ABS ή το ESP. Αυτό εξασφαλίζει τη γρήγορη απόκριση όταν πατάτε φρένο – και τη μικρή απόσταση ακινητοποίησης. Τα υλικά υψηλής ποιότητας έχουν ως αποτέλεσμα και τη μικρή φθορά. Επωφελείστε από την ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής πριν από την απαραίτητη αντικατάσταση των φρένων. Αυτό σας αποζημιώνει – με χαμηλό κόστος και υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Γνήσια δισκόφρενα Mercedes-Benz: Ένα ή δύο μέτρα μπορεί να κάνουν τη διαφορά.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, κάθε μέτρο πριν να σταματήσετε έχει σημασία: Τα γνήσια δισκόφρενα Mercedes-Benz είναι ειδικά σχεδιασμένα για το όχημά σας. Αυτό εξασφαλίζει ισχυρή ισχύ πέδησης και σε μικρή απόσταση φρεναρίσματος – χωρίς χρονοβόρα φάση πέδησης, ακόμα και με ακραίο φορτίο. Ως αποτέλεσμα, τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας, όπως το ABS ή το ESP, μπορούν πάντα να αντιδρούν με αξιοπιστία και ακρίβεια. Η επιλογή των υλικών υψηλής ποιότητας και της ειδικής αντιδιαβρωτικής προστασίας διασφαλίζουν ότι τα γνήσια δισκόφρενα Mercedes-Benz θα λειτουργούν για όσο το δυνατόν περισσότερο. Και αν εσείς πρέπει να επισκεφθείτε το συνεργείο κάποια στιγμή, η ακριβής προσαρμογή εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο εγκατάστασης.

Γνήσιες μπαταρίες Mercedes-Benz: Βάλτε μπρος κάθε φορά.

Έτσι ώστε το αυτοκίνητό σας μπορεί να αναλάβει δράση ακόμα και σε παγωμένες θερμοκρασίες: Οι γνήσιες μπαταρίες Mercedes-Benz προσφέρουν βέλτιστα χαρακτηριστικά ψυχρής εκκίνησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να υπολογίζετε σε αξιόπιστες επιδόσεις – καθώς και σε μεγάλη διάρκεια ζωής. Και ποτέ δε χρειάζεται να σκέφτεστε τίποτα, ακόμα και όταν δεν είναι χειμώνας, επειδή οι γνήσιες μπαταρίες δε χρειάζονται καθόλου συντήρηση. Επωφεληθείτε από αυτά τα ισχυρά πλεονεκτήματα για να μειώσετε τις δαπάνες συντήρησης του οχήματός σας στο ελάχιστο. Αξίζει τον κόπο.

Γνήσιοι προβολείς Mercedes-Benz: Καινοτόμα τεχνολογία φωτισμού για βέλτιστη ορατότητα.

Αν η ορατότητα είναι περιορισμένη στο σκοτάδι, μπορεί να δείτε τον κίνδυνο με καθυστέρηση: οι γνήσιοι προβολείς Mercedes-Benz διασφαλίζουν ότι βλέπετε τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανά πάσα στιγμή. Χάρη στην εξαιρετική τους απόδοση φωτός, ο δρόμος φωτίζεται καλύτερα και στις δύο πλευρές και στο βάθος. Ταυτόχρονα, ένας ειδικός φακό προβολής εξασφαλίζει ότι οι οδηγοί από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας θαμπώνονται λιγότερο. Μόνο οι γνήσιοι προβολείς Mercedes-Benz ταιριάζουν απόλυτα με τη σχεδίαση της Mercedes σας. Και θα ωφελήσει επίσης μακροπρόθεσμα -από τη μακρά διάρκεια ζωής και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Γνήσια μέρη αμαξώματος Mercedes-Benz: Για τέλεια εμφάνιση ακόμα και μετά από ατύχημα.

Αν η ορατότητα είναι περιορισμένη στο σκοτάδι, μπορεί να δείτε τον κίνδυνο με καθυστέρηση: οι γνήσιοι προβολείς Mercedes-Benz διασφαλίζουν ότι βλέπετε τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανά πάσα στιγμή. Χάρη στην εξαιρετική τους απόδοση φωτός, ο δρόμος φωτίζεται καλύτερα και στις δύο πλευρές και στο βάθος. Ταυτόχρονα, ένας ειδικός φακό προβολής εξασφαλίζει ότι οι οδηγοί από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας θαμπώνονται λιγότερο. Μόνο οι γνήσιοι προβολείς Mercedes-Benz ταιριάζουν απόλυτα με τη σχεδίαση της Mercedes σας. Και θα ωφελήσει επίσης μακροπρόθεσμα -από τη μακρά διάρκεια ζωής και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες Mercedes-Benz: Καθαρότητα κάθε στιγμή.

Η κακή ορατότητα μπορεί γρήγορα να γίνει επικίνδυνη: αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να εμπιστευθείτε την υψηλή ποιότητα καθαρισμού των γνήσιων υαλοκαθαριστήρων Mercedes-Benz. Με ένα βέλτιστο μίγμα καουτσούκ και ανθεκτικών υλικών που προσφέρει απόλυτη καθαριότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμα: οι γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες Mercedes-Benz “σκάφτονται μόνοι τους”. Ο νέος πρακτικός δείκτης συντήρησης σας λέει αδιαμφισβήτητα αν χρειάζεται αντικατάσταση των υαλοκαθαριστήρων. Για μεγαλύτερη ασφάλεια και μικρότερο κόστος.

Γνήσια παρμπρίζ Mercedes-Benz: Βέλτιστες συνθήκες για τα συστήματα υποβοήθησης.

Μη συμβιβάζεστε με λιγότερα: Εκτός από την ποιότητα και την ασφάλεια υψηλού επιπέδου, τα γνήσια παρμπρίζ Mercedes-Benz εγγυώνται τη βέλτιστη λειτουργικότητα των πολυάριθμων συστημάτων υποβοήθησης Mercedes-Benz, δεδομένου ότι η βαθμονόμηση εκτελείται από το εξειδικευμένο προσωπικό του αντιπροσώπου σας της Mercedes-Benz. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να οδηγείτε με ασφάλεια και άνεση μετά την αλλαγή παρμπρίζ. Το παρμπρίζ έχει εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας τη γνήσια κόλλα για παρμπρίζ που αναπτύχθηκε ειδικά από τη Mercedes-Benz και συνδυάζει την ταχεία σκλήρυνση και τη μεγάλη σταθερότητα. Χάρη στο νέο σήμα του προϊόντος με τις υπογραφές των ιδρυτών της Mercedes-Benz, αυτή η ξεχωριστή ποιότητα είναι αμέσως αναγνωρίσιμη.

Γνήσια μέρη ανάρτησης Mercedes-Benz: Η ασφάλεια στο βασικός εξοπλισμό εκ του εργοστασίου.

Όσον αφορά την ανάρτηση, δε θα πρέπει ποτέ να αφήνετε τίποτα στην τύχη, αλλά να επιλέγετε την ασφάλεια: τα γνήσια μέρη ανάρτησης Mercedes-Benz κατασκευάζεται με τα ίδια πρότυπα υψηλής ποιότητας, όπως τα μέρη της Mercedes σας – κατασκευάζονται στα ίδια μηχανήματα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ανταλλακτικό είναι 100% πανομοιότυπο σε μέγεθος και σχήμα – μειώνοντας έτσι το χρόνο που απαιτείται για να εγκατασταθεί, και μαζί με αυτό, το κόστος σας. Σας επιτρέπει έτσι να ξεκινήσετε πάλι γρήγορα. Η χρήση των υλικών υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει την παρατεταμένη οδηγική απόλαυση χωρίς προβλήματα.

Γνήσια αμορτισέρ Mercedes-Benz: Ασφαλής οδηγική άνεση ακόμα και σε κακό οδόστρωμα.

Απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια στο υψηλότερο επίπεδο ακόμα και σε κακό οδόστρωμα: Τα γνήσια αμορτισέρ Mercedes-Benz είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά και υψηλής ποιότητας υλικά, και μπορεί να αντιμετωπίσουν και να απορροφήσουν τα σκληρότερα χτυπήματα – χιλιόμετρο το χιλιόμετρο. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επωφεληθείτε από την ανθεκτικότητά τους και να παραμείνετε στην πορεία σας. Μπορείτε επίσης αποφύγετε πιθανά αλυσιδωτά κόστη για τα ελαστικά και την ανάρτηση – καθώς τα αμορτισέρ απόλυτα εναρμονισμένα με αυτά. Δεδομένου ότι λειτουργούν άψογα με τα συστήματα ασφάλειας του οχήματός σας. Η συνολική προσέγγιση της ποιότητας με το τριάκτινο αστέρι.