V-Class MPV

Η Mercedes-Benz V-Class κάνει πιο ευχάριστες τις μετακινήσεις της οικογένειας, ακόμα πιο συναρπαστικές τις εξορμήσεις στον ελεύθερο χρόνο και φροντίζει οι επιβάτες της να φτάνουν πάντα στον προορισμό τους με άνεση και στυλ.

Οικογένεια.

Mercedes-Benz V-Class. Χωράει όλη σας τη ζωή.

 

 

 

Για όσους έχουν “μεγάλα” σχέδια.

Η Mercedes-Benz V-Class “χωράει” όλες τις καταστάσεις της καθημερινότητας. Είτε πρέπει να μεταφέρετε μια μικρή, ατρόμητη παίκτρια ποδοσφαίρου με τον εξοπλισμό της, είτε προγραμματίζετε μια εκδρομή με ποδήλατα ή ακόμη και οικογενειακές διακοπές για σερφ: με τη Mercedes-Benz V-Class είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε σχεδόν τα πάντα – και να κάνετε τη ζωή σας, βίωμα.

Περισσότερη απόλαυση, περισσότερη ασφάλεια.

 Στο δρόμο για τις επόμενες διακοπές μέσα από νέες, απαιτητικές διαδρομές. Στο δρόμο για την παραλία με δυνατό άνεμο. Ή στο δρόμο της επιστροφής στο σπίτι μετά από μια ημέρα γεμάτη συναρπαστικές δραστηριότητες – υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάνουν τη V-Class το ιδανικό όχημα για την οικογένειά σας. Χάρη στα πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης, η V-Class μπορεί να σας υποστηρίζει σε όλες τις καταστάσεις. Όπως, για παράδειγμα, το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων αποτρέπει την παρέκκλιση του οχήματος από την πορεία του σε περίπτωση έντονων πλευρικών ανέμων. Όποια περιπέτεια κι αν σχεδιάζετε, θέλετε να είστε σίγουροι ότι η οικογένειά σας βρίσκεται σε καλά χέρια.

 Πηγαίνει τις οικογένειες πιο άνετα στον προορισμό τους.

 Η V-Class σας μεταφέρει στον προορισμό των ονείρων σας. Στο βουνό ή στη θάλασσα, με τη V-Class η μεταφορά επιβατών και εξοπλισμού γίνεται με ασφάλεια και άνεση. Στο επόμενο τουρνουά με πλήρη εξάρτυση; Κανένα πρόβλημα. Η V-Class μεταμορφώνεται άνετα σε λεωφορείο ομάδας. Οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά, τα παιχνίδια τους και τα λούτρινα ζωάκια τους; Στη V-Class όλοι έχουν θέση. Ο πολυμορφικός σχεδιασμός χώρου προσφέρει έως 8 θέσεις – και επιπλέον χώρο για αποσκευές.

Business.

Mercedes-Benz V-Class. Η νέα διάσταση στην επαγγελματική χρήση.

 

 

 

Σίγουρη επιτυχία.

Σας προετοιμάζει για τη βραδινή έξοδο και όχι μόνο: η V-Class ενθουσιάζει με τον υπέρτατο surround ήχο της. Το τέλεια συντονισμένο σύστημα ενισχυτή και ηχείων της Burmester® αποδίδει εξαιρετικό ήχο με τα 15 ηχεία κορυφαίας απόδοσης. Δεν χρειάζεται να είσαι μαέστρος, για να εκτιμήσεις αυτή την ποιότητα ήχου. Επιπλέον, για καλύτερη επικοινωνία μέσα στη Mercedes-Benz V-Class, οι συνομιλίες του οδηγού και του συνοδηγού μεταδίδονται μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου στα πίσω ηχεία – καθαρά και με ενίσχυση φωνής. 

*Το ηχοσύστημα surround Burmester® περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό για τη V-Class και τη V-Class AVANTGARDE, καθώς και στο βασικό εξοπλισμό για τη V-Class EXCLUSIVE.

Μοναδικότητα από όλες τις απόψεις.

Η επαγγελματική επιτυχία απαιτεί και την αντίστοιχη ατμόσφαιρα. Η Mercedes-Benz V-Class με τη γραμμή εξοπλισμού EXCLUSIVE καλύπτει πλήρως αυτή την απαίτηση, δίνοντας μια εντελώς νέα ερμηνεία στον όρο “πολυτέλεια”. Τα διακοσμητικά στοιχεία σε εμφάνιση βουρτσισμένου αλουμινίου αποτελούν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Η πανοραμική συρόμενη οροφή προσφέρει ένα επιπλέον, πολύτιμο πλεονέκτημα: οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να έρχονται περισσότερο σε επαφή με τον έξω κόσμο – και να χρησιμοποιούν αυτές τις εντυπώσεις ως πηγή έμπνευσης. Ένα από πιο συναρπαστικά παραδείγματα είναι ο ουρανός την ώρα του ηλιοβασιλέματος – με όλες τις σκιάσεις και τα παιχνίδια των χρωμάτων.

Όταν η άνεση και η κομψότητα έχουν σύστημα.

 Όσο άνετα φτάνετε στον προορισμό σας με τη Mercedes-Benz V-Class, τόσο κομψά γίνεται και η φόρτωση/εκφόρτωση: το ξεχωριστά ανοιγόμενο πίσω παρμπρίζ επιτρέπεται το μηχανικό άνοιγμα και κλείσιμο – ανεξάρτητα από το πίσω καπό.

Περιπετειώδης.

Mercedes-Benz V-Class. Και ο δρόμος ζωντανεύει.

 

 

 

Μια μπαγκαζιέρα για όλες τις περιπτώσεις.

Όποιος ταξιδεύει, έχει κάτι να διηγηθεί – συχνά, και να μεταφέρει. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα με την μπαγκαζιέρα οροφής Mercedes-Benz 400: προσφέρει χωρητικότητα έως 400 λίτρα – και μπορεί να μεταφέρει αποσκευές βάρους έως 75 kg. Έτσι, η λέξη “όλα” αποκτά άλλο νόημα. Πρακτική: η μπαγκαζιέρα τοποθετείται εύκολα και με ασφάλεια πάνω στις ράγες οροφής, οι οποίες, με τη σειρά τους, στερεώνονται κι αυτές εύκολα πάνω στην οροφή της Mercedes-Benz V-Class. Η μπαγκαζιέρα οροφής είναι επιτυχημένη από κάθε άποψη. Και πανέτοιμη για την επόμενη περιπέτεια.

Εκδόσεις

V 220 d long

Κυβισμός

2.143 cc

Ισχύς

120 / 3800

Κατανάλωση Καυσίμου

6.3 l/100km

Επιτάχυνση

11.8 s

V 200 d extra long

Κυβισμός

2.143 cc

Ισχύς

100 / 3800

Κατανάλωση Καυσίμου

6.5 l/100km

Επιτάχυνση

14.1 s

V 200 d long

Κυβισμός

2.143 cc

Ισχύς

100 / 3800

Κατανάλωση Καυσίμου

6.7 l/100km

Επιτάχυνση

13.8 s

V 200 d compact

Κυβισμός

2.143 cc

Ισχύς

100 / 3800

Κατανάλωση Καυσίμου

6.5 l/100km

Επιτάχυνση

13.8 s

V 220 d extra long

Κυβισμός

2.143 cc

Ισχύς

120 / 3800

Κατανάλωση Καυσίμου

6.1 l/100km

Επιτάχυνση

12 s

V 220 d compact

Κυβισμός

2.143 cc

Ισχύς

120 / 3800

Κατανάλωση Καυσίμου

6.1 l/100km

Επιτάχυνση

11.8 s

V 250 d compact

Κυβισμός

2.143 cc

Ισχύς

140 / 3800

Κατανάλωση Καυσίμου

6 l/100km

Επιτάχυνση

9.5 s

V 250 d 4MATIC long

Κυβισμός

2.143 cc

Ισχύς

140 / 3800

Κατανάλωση Καυσίμου

10.6 s

Επιτάχυνση

6.7 l/100km

V 250 d extra long

Κυβισμός

2.143 ccm

Ισχύς

140 / 3800

Κατανάλωση Καυσίμου

6 l/100km

Επιτάχυνση

9.7 s

Test Drive με την V-ClassΚλείστε άμεσα ένα ραντεβού για test drive

Online Test Drive

Σχεδίαση αυτοκινήτου.

Η μορφή δεν υπακούει στη λειτουργία, αλλά στο συναίσθημα. Έτσι, η σχεδίαση περιστρέφεται εξολοκλήρου γύρω από τις αισθήσεις σας.