Μαζί σου. Παντού.

Νέα GLC

Με στάνταρ πλούσιο εξοπλισμό

από

70.350 €

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εσωτερικό

Ο εσωτερικός χώρος της νέας
GLC SUV θέτει νέα πρότυπα.

Υλικά κορυφαίας ποιότητας όπως η κεκλιμένη προς τον οδηγό κεντρική οθόνη, το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών ή τα αναβαθμισμένα στοιχεία διάκοσμου, προσφέρουν πολυτελή άνεση,
που αισθάνεστε σε κάθε διαδρομή.

GLA LAMDASTAR

Το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα νάπα διαθέτει επίπεδο κάτω τμήμα και διάτρητη λαβή - χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για σπορ οδήγηση. Ιδιαίτερα αισθητή είναι η ποιότητα του πολυτελούς, μαλακού δέρματος νάπα. Με τα χειριστήρια αφής ελέγχετε τις σημαντικότερες λειτουργίες του αυτοκινήτου χωρίς να πρέπει να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

GLA LAMDASTAR

Κεντρική οθόνη: η «καρδιά» Με κλίση προς τον οδηγό και με χειρισμό μέσω αφής. Αποτελεί την ψηφιακή διασύνδεση ανάμεσα σε εσάς και το όχημα, μέσω της οποίας ελέγχετε πολλές σημαντικές λειτουργίες του οχήματος. Όσο το δυνατόν πιο διαισθητική και άνετη.

GLA LAMDASTAR

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός προσαρμόζεται στη διάθεσή σας.

Μοναδική εμπειρία ήχου:

Ηχοσύστημα 3D surround Burmester® (προαιρετικά)

Απολαύστε εκπληκτικό ήχο με το μοναδικό ηχοσύστημα Burmester®. Τα ηχεία υψηλής απόδοσης εξασφαλίζουν εντυπωσιακή ποιότητα ήχου, την οποία μπορείτε να βελτιστοποιείτε στοχευμένα και να εντείνετε για τα μπροστινά και πίσω καθίσματα. Επιπλέον, το εσωτερικό αναβαθμίζεται και από τα χαρακτηριστικά καλύμματα ηχείων Burmester®.

GLA LAMDASTAR
GLA LAMDASTAR

Εξωτερικό

Ελκυστική. Σε κάθε διαδρομή.

GLA LAMDASTAR

Τα νέα πίσω φώτα δύο τμημάτων είναι σχεδιασμένα ως τρισδιάστατα φώτα LED κορυφαίας ποιότητας. Ο πρακτικός σχεδιασμός δύο τμημάτων προσφέρει πιο φαρδύ πίσω καπό και μεγαλύτερο άνοιγμα για τον χώρο φόρτωσης. Ταυτόχρονα η μοντέρνα, πιο λεπτή σχεδίαση των φώτων χαρίζει περισσότερη δυναμική ακόμη και όταν το αυτοκίνητο δεν κινείται.

GLA LAMDASTAR

Με ανοιχτή ή κλειστή την προαιρετική πανοραμική συρόμενη οροφή, βιώνετε συναρπαστική αίσθηση ελευθερίας και απολαμβάνετε μια ευχάριστη, φωτεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό, ενώ εξωτερικά, η μεγάλη συρόμενη οροφή κάνει την εμφάνιση του αυτοκίνητου πιο ανάλαφρη και πολυτελή.

GLA LAMDASTAR

Η νέα GLC είναι ελκυστική από κάθε άποψη - αλλά στο πλευρικό προφίλ, ο συνδυασμός σπορ σχεδίασης και λεπτομερειών SUV είναι ιδιαίτερα εκφραστικός. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πλούσια γκάμα χωνευτών ζαντών αλουμινίου μεγάλων διαστάσεων σε μορφή 45,7 cm (18") έως 50,8 cm (20").

Ταινία για τη σχεδίαση

Η σχεδίαση της νέας GLC χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και δυναμικές αναλογίες. Ένα SUV με σπορ εμφάνιση που εντυπωσιάζει μέσα στην πόλη, αλλά και εκτός δρόμου.

GLA LAMDASTAR

GLA LAMDASTAR

Η καλύτερη σύνδεση με τη Mercedes σας.

Mercedes me connect

Πάντα συνδεδεμένοι.

Το Mercedes me συνδέει τη Mercedes σας με το smartphone και το σπίτι σας, καθώς και με πρακτικές, ψηφιακές λειτουργίες και υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Έτσι, παρακολουθείτε πάντα τη Mercedes σας, ακόμη κι όταν δεν είστε κοντά της. Χειριστείτε λειτουργίες του οχήματος, ελέγξτε την κατάστασή του ανά πάσα στιγμή και παραμείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις. Η νέα γενιά των εφαρμογών Mercedes me σάς προσφέρει άνετη σύνδεση με το smartphone σας.

gla lamdastar

Test Drive
με την νέα GLC

Οδηγήστε την

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

gla lamdastar