AMG C-Class Sedan

Εντυπωσιάζει ακόμη και με το βασικό εξοπλισμό: Η C-Class Saloon συναρπάζει την πολύ υψηλή άνεση, την εξαιρετική ποιότητα κατεργασίας και τις τεχνολογικές καινοτομίες. Προαιρετικά, μπορείτε να αναβαθμίσετε ακόμη περισσότερο την κομψότητα, τη δυναμική ή την αποδοτικότητά της.

Αθλητική: AMG Line

Καλά προπονημένη: Η AMG Line.

AMG. Η συντομογραφία που δηλώνει δυναμική σχεδίαση. Η δυναμική AMG Line με το εντυπωσιακό AMG Styling δείχνει επιβλητική από κάθε άποψη.

 

Το καλύτερο από δύο κόσμους:
Υβριδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Η C 350 e με τεχνολογία υβριδικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου (plug-in hybrid) θέτει νέα πρότυπα αποδοτικότητας, μετάδοσης κίνησης και κλιματισμού, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει υψηλή πρακτικότητα και διατηρεί τη χαρακτηριστική άνεση της C-Class.

Αποδοτικό: Υβριδικό ηλεκτρικό όχημα

Πολυτέλεια: designo

Η “λεπτή” διαφορά: designo.

Με ευγενείς λεπτομέρειες όπως το καπιτονέ σχέδιο και οι εμφανείς, διακοσμητικές ραφές, το designo αναδεικνύει το εσωτερικό. Από τις επενδύσεις καθισμάτων και τα κεντρικά πλαίσια θυρών μέχρι το επάνω τμήμα του ταμπλό οργάνων, τα πάντα εναρμονίζονται.

Ιδιαίτερη αισθητική: Ο βασικός εξοπλισμός.

Κλασικά εντυπωσιακή: Η C-Class, μια Mercedes-Benz στην αυθεντική μορφή της. Αυτό φαίνεται ήδη από τη μάσκα ψυγείου με το ενσωματωμένο αστέρι Mercedes και τον εξοπλισμό που αποπνέει κορυφαία ποιότητα.

Υψηλής αισθητικής: Βασικός εξοπλισμός

Ασφαλείς αποστάσεις, υψηλά επίπεδα άνεσης.

Ο πιλότος απόστασης DISTRONIC μειώνει τον κίνδυνο σύγκρουσης και σας ξεκουράζει αισθητά, ειδικά σε μεγάλες διαδρομές και κατά την οδήγηση σε μποτιλιάρισμα.
Το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης διατηρεί αυτόματα απόσταση ασφάλειας ανάμεσα στη C-Class σας και το προπορευόμενο όχημα. Το σύστημα είναι σε θέση να αναγνωρίζει οχήματα που μπαίνουν στη λωρίδα κυκλοφορίας και προπορευόμενα οχήματα και να αντιδρά εγκαίρως σε αυτά. Εάν χρειαστεί, φρενάρει και εφόσον είναι δυνατό, επιταχύνει ξανά στην επιλεγμένη από εσάς ταχύτητα.

Καλύτερη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες.

Για βέλτιστη ορατότητα σε επαρχιακές οδούς και στον αυτοκινητόδρομο, κατά την αλλαγή κατεύθυνσης και σε στροφές, το LED Intelligent Light System προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες φωτισμού και οδήγησης.
Εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση, η τεχνολογία LED πείθει με επιχειρήματα όπως η υψηλότερη ένταση φωτισμού και οι μειωμένες αντανακλάσεις. Τα πίσω φώτα, επίσης τεχνολογίας LED, με 2 οριζόντια φωτιστικά σώματα, αναδεικνύουν το πίσω τμήμα και βελτιώνουν την ορατότητα.

Η επιπλέον προστασία σε περίπτωση επικείμενης οπίσθιας σύγκρουσης.

Το PRE-SAFE® αξιολογεί συνεχώς τα δεδομένα αισθητήρων άλλων συστημάτων όπως το ESP® και το BAS και μπορεί να αναγνωρίζει π.χ. την έντονη υποστροφή ή υπερστροφή, καθώς και την πέδηση έκτακτης ανάγκης.
εάν ανιχνευθεί κίνδυνος σύγκρουσης, το PRE-SAFE® PLUS ενεργοποιεί σε υψηλή συχνότητα τα πίσω αλάρμ, προειδοποιώντας τους οδηγούς που έπονται. Εάν το όχημα είναι ακινητοποιημένο, μπορεί να αυξηθεί η πίεση των φρένων και να μειωθεί η επιβάρυνση που δέχονται οι επιβάτες στη διάρκεια μιας σύγκρουσης.

Ενεργητική προστασία από πλευρικές συγκρούσεις.

Το σύστημα αισθητήρων ραντάρ του συστήματος επιβλέπει την περιοχή περιορισμένης ορατότητας δίπλα και πίσω από το αυτοκίνητο και προειδοποιεί για οχήματα που βρίσκονται στη νεκρή γωνία κατά την αλλαγή λωρίδας.
Εάν τελικά ο οδηγός αλλάξει λωρίδα, το σύστημα μπορεί να τον προειδοποιήσει απτικά με αισθητές επεμβάσεις στα φρένα για διόρθωση της πορείας και εάν ο οδηγός δεν αντιδράσει, να συμβάλλει στην απομάκρυνση του αυτοκινήτου από τη ζώνη κινδύνου.

*Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus.

Μείνετε στο σωστό δρόμο.

Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας είναι σε θέση να αναγνωρίζει τυχόν ακούσια εκτροπή από τη λωρίδα κυκλοφορίας και, μάλιστα, να επαναφέρει το όχημα στη λωρίδα κυκλοφορίας μέσω μονόπλευρης επέμβασης στα φρένα.
Με τη βοήθεια μιας στερεοσκοπικής κάμερας, το σύστημα μπορεί να αναγνωρίζει αμέσως την ακούσια οδήγηση πάνω από συνεχείς ή διακεκομμένες διαγραμμίσεις του οδοστρώματος. Λειτουργεί σε ταχύτητα από 60 έως 200 km/h και ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται, αλλά και ρυθμίζεται ως προς την ευαισθησία από το όργανο πολλαπλών ενδείξεων.

Στάθμευση με απόλυτο έλεγχο.

Το σύστημα επιτρέπει τη στάθμευση και τους ελιγμούς με ρεαλιστική περιμετρική ορατότητα με τη βοήθεια τεσσάρων δικτυωμένων καμερών, που μπορούν να εμφανίζουν πανοραμικά το όχημα και τον περιβάλλοντα χώρο.
Ο οδηγός μπορεί να βλέπει ακόμη και εμπόδια που βρίσκονται κάτω από το ύψος της γραμμής παραθύρων. Ο πιλότος στάθμευσης με κάμερα 360° μπορεί να ενεργοποιείται με επιλογή της όπισθεν, πάτημα του πλήκτρου ή από το μενού του COMAND Online. Οι προβολές εναλλάσσονται αυτόματα, μπορούν, όμως, να επιλέγονται και μεμονωμένα.

Εκδόσεις

AMG C 43 4MATIC

Κυβισμός

2.996 cc

Ισχύς

287 / 6100

Κατανάλωση Καυσίμου

9.3 l/100km

Επιτάχυνση

4.7 s

AMG C 63 S

Κυβισμός

3.982 cc

Ισχύς

375 / 5500 - 6250

Κατανάλωση Καυσίμου

9.9 l/100km

Επιτάχυνση

4 s

AMG C 63

Κυβισμός

3.982 cc

Ισχύς

350 / 5500 - 6250

Κατανάλωση Καυσίμου

9.9 l/100km

Επιτάχυνση

4.1 s

Test Drive με την AMG C-Class SaloonΚλείστε άμεσα ένα ραντεβού για test drive

Online Test Drive