AMG CLA Shooting Brake

Η κομψότητα ενός coupé συνδυάζεται με την ευρυχωρία ενός estate.

Η μορφή αναδεικνύεται.

Η εξωτερική σχεδίαση της Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake.

Το facelift υπογραμμίζει εντυπωσιακά τη δυναμική εμφάνιση. Η μάσκα ψυγείου AMG με διπλή γρίλια και η χαρακτηριστική μπροστινή ποδιά AMG σχεδίασης A Wing καθορίζουν το εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα.
Το μπροστινό splitter καθώς και τα μαύρα γυαλιστερά flics βελτιώνουν την τροφοδοσία ψυχρού αέρα. Στο προφίλ κυριαρχούν οι νέες ζάντες αλουμινίου 19” σχεδίασης σταυρωτών ακτίνων. Το αεροδυναμικά βελτιωμένο πίσω τμήμα ολοκληρώνει την εκφραστική συνολική εικόνα. Με την πρώτη ματιά γίνεται σαφές: με ένα compact racer της AMG έχει κανείς πάντα το προβάδισμα.

Η εσωτερική σχεδίαση της Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake.

Όποιος πάρει θέση στα καθίσματα AMG Performance με έντονα περιγράμματα και ενσωματωμένα προσκέφαλα, αισθάνεται τα πολυτελή υλικά και την σπορτίφ κομψότητα.
Οι έδρες και οι πλάτες των καθισμάτων προσφέρουν ακόμη καλύτερη πλευρική στήριξη και εντείνουν την ιδιαίτερη σπορ εμφάνιση του εσωτερικού χώρου. Επιπλέον, ο μοχλός επιλογής AMG E-SELECT του βασικού εξοπλισμού και το προαιρετικό τιμόνι AMG Performance ολοκληρώνουν πλέον την δυναμική ατμόσφαιρα του εσωτερικού. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να προσδεθείτε και να απολαύσετε την ορμή της.

Η αίσθηση εξευγενίζεται.

Η κίνηση τελειοποιείται.

Το σύστημα κίνησης της Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake.

Στο θέμα των νέων προτύπων, η AMG βρίσκεται πάντα στην πρωτοπορία. Το καλύτερο παράδειγμα: το 2λιτρο μηχανικό σύνολο της Mercedes-AMG CLA 45. Με τα 280 kW, εντυπωσιάζει τόσο με την ισχύ όσο και με την αποδοτικότητά του.
Έτσι η κατανάλωση καυσίμου κατά NEDC είναι μόλις 6,9 l/100 km. Ένα τεχνολογικό αριστούργημα, το οποίο κατασκευάζεται μάλιστα σύμφωνα με την αρχή “One Man – One Engine”. Με άλλα λόγια, πάθος για την αγωνιστική οδήγηση που το αισθάνεσαι, ή και το ακούς – στον απαράμιλλο ήχο του συστήματος εξάτμισης AMG Sport.

Δυναμική οδήγηση στη Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake.

Αναβάθμιση της δυναμικής οδήγησης; Το πακέτο AMG DYNAMIC PLUS στη Mercedes-AMG CLA 45. Εκεί περιλαμβάνεται και το μηχανικά ρυθμιζόμενο μπλοκέ διαφορικό μπροστινού άξονα AMG. Για βέλτιστη πρόσφυση σε όλες τις οδικές καταστάσεις.
Το τιμόνι AMG Performance, η σπορ ανάρτηση AMG RIDE CONTROL με προσαρμοζόμενη ρυθμιζόμενη απόσβεση καθώς και το πρόγραμμα οδήγησης “Race” περιλαμβάνονται στο πακέτο. Το όνομα τηρεί αυτό που υπόσχεται: το πρόγραμμα “Race” είναι σχεδιασμένο για μέγιστη δυναμική οδήγηση και είναι ιδανικό για το κυνήγι της αδρεναλίνης. Σε αγωνιστική πίστα, όχι στο δρόμο.

Η δυναμική οδήγηση. εντείνεται.

Η οδική συμπεριφορά εξελίσσεται.

Βέλτιστη οδηγησιμότητα στη Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake.

Η τέλεια οδική συμπεριφορά προϋποθέτει βέλτιστη οδηγησιμότητα, την οποία εξασφαλίζει η AMG DRIVE UNIT. Είναι ο κεντρικός πίνακας ελέγχου για το σπορ κιβώτιο 7 ταχυτήτων AMG SPEEDSHIFT DCT και τα προγράμματα οδήγησης DYNAMIC SELECT.
Άριστες επιβραδύνσεις και ακριβή κατανομή πίεσης πέδησης προσφέρει το σύστημα φρένων υψηλής απόδοσης AMG. Το πακέτο αεροδυναμικής AMG με μεγαλύτερα μπροστινά splitter καθώς και τα πρόσθετα flics στην μπροστινή ποδιά αυξάνουν την πίεση επαφής. Έτσι, μπορείτε να χαίρεστε τις ζάντες αλουμινίου AMG σε όλο τους το μεγαλείο.

Τεχνολογίες στη Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake.

Τι κοινό έχουν οι οδηγοί AMG και οι μηχανικοί AMG; Ρέει βενζίνη στις φλέβες τους. Απόδειξη είναι ο ισχυρότερος 4κύλινδρος εν σειρά υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας παραγωγής του κόσμου με ισχύ 280 kW (381hp).
Ο στροβιλοσυμπιεστής twin scroll εξασφαλίζει άμεση απόκριση και εντυπωσιακή ελαστικότητα με ροπή στρέψης έως 475 Nm. Με την τετρακίνηση 4MATIC AMG Performance, η ισχύς κατανέμεται βέλτιστα και στους τέσσερις τροχούς. Το προαιρετικό πακέτο AMG DYNAMIC PLUS με μηχανικά ρυθμιζόμενο μπροστινό μπλοκέ διαφορικό αυξάνει ακόμη περισσότερο την πρόσφυση.

Η τεχνολογία επαναστατεί.

Εκδόσεις

AMG CLA 45 4MATIC

Κυβισμός

1.991 cc

Ισχύς

280 / 6000

Κατανάλωση Καυσίμου

8.5 l/100km

Επιτάχυνση

4.3 s