AMG GLE Coupé

Συναρπαστική εμφάνιση από κάθε άποψη.

Η απόλυτη επικράτηση.

Η Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé, η Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC Coupé και η Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC Coupé δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για μετριότητα – και δικαίως. Η αυτοπεποίθηση προκύπτει από την αυτογνωσία για τις ικανότητες: επιδόσεις, σχεδίαση, τεχνολογίες. Η GLE Coupé επικρατεί σε όλους τους τομείς και ξεχωρίζει θριαμβευτικά από τη μάζα..

Επιτάχυνση με 390 ίππους.

 Τα 520 Nm από τις 1800 σ.α.λ. και 287 kW (390 hp)  δοκιμάζουν σκληρά κάθε έννοια αυτοσυγκράτησης. Ο 3λιτρος κινητήρας V6 biturbo της Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé επιταχύνει αστραπιαία – φυσικά, και τους παλμούς του οδηγού. Η κινητήρια ροπή κατανέμεται σε αναλογία 40:60 μεταξύ του μπροστινού και του πίσω άξονα, και συνδυάζεται δυναμικά με την ενεργή αντιστρεπτική σταθεροποίηση του ACTIVE CURVE SYSTEM και το σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης. Η ιδανική οδηγική συμπεριφορά της, καθιστά τη Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé μία στιβαρή μονάδα ισχύος με τέλεια συμβίωση δυναμικής και ισχύος – γνήσια γοητεία. Γιατί να οδηγείτε απλώς όταν μπορείτε να πετάτε; 

Άλλοι περιμένουν. Μερικοί παραμονεύουν.

Η επιγραφή “V8 BITURBO” στις πλευρές αποτελούν μία σαφή υπόδειξη: απαιτεί τόλμη να δοκιμάσεις την ισχύ του κινητήρα της Mercedes-AMG 63 S Coupé. Πίσω από την μπροστινή ποδιά με το χαρακτηριστικό A Wing χτυπά η καρδιά του κινητήρα AMG 5,5 λίτρων V8 biturbo. Τα 430 kW (585 hp)  περιμένουν να τα αξιοποιήσετε και να πειραματιστείτε με τα όρια της φυσικής – με τη βοήθεια της σπορ ανάρτησης AMG RIDE CONTROL. Έχει κατασκευαστεί για την οδική κυκλοφορία, δημιουργεί όμως μία αγωνιστική αίσθηση. Συνοδεύεται από το πρωτοποριακό πακέτο AIRMATIC με αερανάρτηση, ειδικά γόνατα ανάρτησης, αυτόματη ρύθμιση ύψους ανάρτησης και σύστημα συνεχώς μεταβαλλόμενης απόσβεσης ADS Plus. Ίσως ακούγεται αυστηρά τεχνικό, αλλά εξασφαλίζει μία συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. 

Δημιουργημένη για τα άκρα. Φτιαγμένη για εσάς.

Ο οδηγός γίνεται πιλότος: η Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé είναι πάντα στο στοιχείο της όταν πρόκειται για σπορ οδήγηση. Πίσω από τα μυώδη φτερά και τους ρωμαλέους θόλους τροχών για ζάντες αλουμινίου AMG μεγέθους έως 22’’ (55,8 cm), κρύβεται μία τεχνολογία ανάρτησης για ιδανικό κράτημα στο δρόμο, που αναβαθμίζει τη Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé σε μία στιβαρή μονάδα ισχύος για κάθε δρόμο. Το σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης και η ενεργή αντιστρεπτική σταθεροποίηση του ACTIVE CURVE SYSTEM εξασφαλίζουν, σε συνδυασμό με τα δικτυωμένα συστήματα ελέγχου, υπέρτατη οδηγική απόλαυση, που ακονίζει και – ταυτόχρονα – παίρνει το μυαλό.

Παράγει αδρεναλίνη.

 Είναι σαφές με την πρώτη ματιά: η Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC Coupé δεν ακολουθεί τις συμβάσεις. Δύο δυναμικά power dome και μία μάσκα ψυγείου με διπλή γρίλια AMG σε Ασημί χρωμίου ενισχύουν οπτικά το δυναμισμό και το παράστημα – ακόμη και εν στάσει. Πίσω από το χαρακτηριστικό A Wing χτυπά μία καρδιά, που έχει φτιαχτεί στο Affalterbach σύμφωνα με τη φιλοσοφία της AMG “One Man – One Engine”. Στο πίσω τμήμα, μία λεπτή αεροτομή και η βελτιωμένη πίσω ποδιά με χρωμιωμένα πλαίσια απολήξεων AMG και κεντρική μπάρα ολοκληρώνουν τη δυναμική σχεδίαση.

Στο μάτι του κυκλώνα.

Εάν μπείτε μία φορά στο εσωτερικό της, δεν μπορείτε να αποχωριστείτε ποτέ ξανά τη γοητεία του. Η απόδοση και η άνεση αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια και δημιουργούν μία μονάδα ισχύος για οδηγούς που αγαπούν τις επιδόσεις. Τα σπορ καθίσματα επενδύονται με διάτρητο δέρμα νάπα και διαθέτουν υπερυψωμένα πλευρικά τμήματα για καλύτερη πλευρική συγκράτηση. Η υψηλής αισθητικής σχεδίαση, τα άριστα υλικά και η τελειότητα στην παραμικρή λεπτομέρεια προσφέρουν μία αίσθηση που μόνο τρία γράμματα μπορούν να την εκφράσουν: AMG. Το τιμόνι AMG Performance, το όργανο πολλαπλών ενδείξεων AMG, το χειριστήριο ελέγχου COMAND για τα προγράμματα οδήγησης και το touchpad αποτελούν μία σαφή δήλωση: τα πάντα εδώ αφορούν τη δική σας απόλαυση. Μέχρι να αποβιβαστείτε.

Εκδόσεις

GLE 43 4MATIC

Κυβισμός

Ισχύς

Κατανάλωση Καυσίμου

Επιτάχυνση

GLE 63 S 4MATIC

Κυβισμός

Ισχύς

Κατανάλωση Καυσίμου

Επιτάχυνση