EQC

Πάμε πάλι από την αρχή.

Επιστρέφουμε εκεί που πριν από 130 και πλέον χρόνια, εφηύραμε το αυτοκίνητο. Στην αρχή ενός πραγματικά μεγάλου επιτεύγματος. Αυτή είναι η αίσθηση της πρώτης διαδρομής με την EQC. Χωρίς μία σταγόνα βενζίνης, χωρίς τοπικές εκπομπές, χωρίς καθόλου θόρυβο, όλα αλλάζουν. Ακολουθήστε μας στα επόμενα 130 χρόνια της αυτοκίνησης.

 

Έως και 450χλμ. αυτονομία.

 

Επιτάχυνση σε μόλις 5,1 δευτερ. από 0 στα 100km/h.

Για να φορτίζετε την EQC τόσο εύκολα όσο το smartphone σας. 

Η Mercedes-Benz προσφέρει μέγιστη ευελιξία στις δυνατότητες φόρτισης ανάλογα με τις ανάγκες σας. ‘Ανετα και γρήγορα στο σπίτι με το wallbox, καθ’ οδόν σε δημόσιο σταθμό φόρτισης ή σε οποιαδήποτε κοινή οικιακή πρίζα.

Φόρτιση στο σπίτι με το Mercedes-Benz Wallbox.

Με το Mercedes-Benz Wallbox για το σπίτι μπορείτε να φορτίζετε άνετα την EQC σας ενώ… κάθεστε στον καναπέ σας.
Το Mercedes-Benz Wallbox διαθέτει μέγιστη απόδοση φόρτισης έως 22 kW. Έτσι, μπορείτε να φορτίζετε τη νέα EQC έως και με τριπλάσια ταχύτητα συγκριτικά με μια κοινή οικιακή πρίζα. Στα νέα μοντέλα Mercedes-Benz Wallbox – Advanced και Twin – ο έλεγχος φόρτισης, η διαχείριση χρηστών και τα στατιστικά στοιχεία φόρτισης, μπορούν να ρυθμίζονται πολύ εύκολα μέσω του smartphone.

Φόρτιση καθ’ οδόν.

Πρόσβαση σε σταθμούς φόρτισης.
Με το Mercedes me Charge έχετε πρόσβαση σε πολλούς δημόσιους σταθμούς φόρτισης, π.χ. στην πόλη, σε εμπορικά κέντρα ή σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Επιπλέον, οι οδηγοί EQC έχουν πρόσβαση σε δίκτυο το οποίο προσφέρει σταθμούς ταχυφόρτισης σε όλους τους βασικούς, κεντρικούς οδικούς άξονες της Ευρώπης και έτσι φροντίζει για ξέγνοιαστες διαδρομές σε μεγάλες αποστάσεις.

Στο σταθμό φόρτισης, η αναγνώριση γίνεται βάσει της ένδειξης στην οθόνη μέσων, την εφαρμογή smartphone ή την κάρτα RFID. Όλα τα υπόλοιπα ρυθμίζονται εντελώς αυτόματα μέσω του Mercedes me Charge. Με μία σύνδεση και μία χρέωση, για πολλούς δημόσιους και όλους τους σταθμούς φόρτισης.

Εσωτερική ηρεμία…

Ο αθόρυβος ηλεκτροκινητήρας φροντίζει για αισθητά πιο ήρεμη οδήγηση. Είναι η βασική υπόσχεση άνεσης της EQC που συνοδέυεται από υλικά, χαρακτηριστικά και ποιότητα που υπάρχουν μόνο σε μια Mercedes-Benz.

Η τεχνητή νοημοσύνη του MBUX είναι ανθρωποκεντρική, καθώς αντιλαμβάνεται σχεδόν διαισθητικά τον οδηγό και τις προτιμήσεις του. Με κάθε διαδρομή, το σύστημα σας γνωρίζει καλύτερα και μπορεί, για παράδειγμα, να ρυθμίζει το ραδιοφωνικό σταθμό, τη διαδρομή πλοήγησης ή τη θερμοκρασία που προτιμάτε.

Εκδόσεις

EQC

Κυβισμός

Ισχύς

408 hp

Κατανάλωση Καυσίμου

202 Wh/km

Επιτάχυνση

5,1 s

Test Drive με την νέα EQC



Κλείστε άμεσα ένα ραντεβού για test drive

Online Test Drive