Τα προγράμματα χρηματοδότησης Mercedes-Benz Financial

04/02/2024

Ανακαλύψτε τα ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης Mercedes-Benz Financial και ζήστε την απόλυτη εμπειρία της οδήγησης μιας Mercedes-Benz χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Αν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα νέο όχημα, οι δυνατότητες χρηματοδότησης που προσφέρει η Λάμδα Star Α.Ε. έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη. Η αξιοπιστία είναι η λέξη που περιγράφει τα προγράμματα χρηματοδότησης Mercedes-Benz Financial. Οι προγραμματισμένες πληρωμές, οι ευέλικτες επιλογές και οι χαμηλοί τόκοι εξασφαλίζουν ότι η χρηματοδότησή σας θα είναι άνετη και προσαρμοσμένη στο προσωπικό σας οικονομικό πλάνο. Έχοντας την υποστήριξη των προγραμμάτων χρηματοδότησης Mercedes-Benz Financial, μπορείτε να απολαύσετε την άνετη οδήγηση του οχήματός σας από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει καλύτερα και ζήστε τώρα το όνειρο της οδήγησης μιας Mercedes-Benz Financial

lamdastar - Financial - εσωτερικό

1.     Green Credit. Τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε αυτοκίνητο Mercedes-Benz με επιτόκιο μόλις 6,9%. Ένα προνομιακό επιτόκιο που θα σας δικαιώσει. Με το πρόγραμμα Green Credit, έχετε τις λύσεις χρηματοδότησης που θα σας οδηγήσουν στην κατάκτηση του ονείρου σας. Ένα αυτοκίνητο Mercedes-Benz θα είναι δικό σας. Η προκαταβολή αρχίζει από 0% και μπορείτε να επιλέξετε ένα δανειακό πρόγραμμα με διάρκεια 84 μηνών. Ενώ τα διαχειριστικά έξοδα αγγίζουν τα 280 ευρώ. Το πρόγραμμα αυτό συνοδεύεται πάντα από το προϊόν ασφάλισης αυτοκινήτου Mercedes-Benz Insurance και ένα συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης. Είναι δεδομένο ότι θα οδηγείτε με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι έχετε την καλύτερη δυνατή προστασία. Μη χάνετε καιρό – το πρόγραμμα Green Credit προσφέρεται μέσω της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank, για ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις.

2.     Welcome. Ανακαλύψτε τη μοναδική ευελιξία που σας προσφέρει το πρόγραμμα Welcome, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο όταν φτάσει η στιγμή της τελευταίας δόσης. Τι μπορείτε να κάνετε; Πρώτον, έχετε τη δυνατότητα να αποπληρώσετε τη μεγάλη εκκρεμότητα και να γίνετε ιδιοκτήτης του οχήματός σας. Επιπλέον, μπορείτε να ανανεώσετε τη χρηματοδότησή σας και να αναχρηματοδοτήσετε την τελευταία μεγάλη δόση. Ενώ, μια τρίτη επιλογή που έχετε, είναι να επιστρέψετε το όχημα με βάση τους όρους της σύμβασης. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για όλα τα μοντέλα της Mercedes-Benz που διαθέτουν υπολειμματικές αξίες. Η προκαταβολή ξεκινά από 35% και η διάρκεια του δανείου μπορεί να είναι 60 μήνες. Μπορείτε να αποκτήσετε το όχημα Mercedes-Benz που επιθυμείτε με επιτόκιο 7,9% και διαχειριστικά έξοδα 280 ευρώ. Το πρόγραμμα Welcomeσυνοδεύεται από την Ασφάλιση Αυτοκινήτου Mercedes-Benz Insurance, την Επέκταση Εγγύησης και το Συμβόλαιο Συντήρησης. Αυτές οι υπηρεσίες μπορούν να χρηματοδοτηθούν μαζί με το δάνειο για το αυτοκίνητό σας, αν το θέλετε. Το πρόγραμμα προσφέρεται από την Eurobank και απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις.

3.      Standard. Η αγαπημένη σας Mercedes-Benz που πάντα ονειρευόσασταν μπορεί να γίνει δική σας με το πρόγραμμα χρηματοδότησης Standard της Mercedes-Benz. Με ισόποσες μηνιαίες δόσεις, χαμηλή προκαταβολή από 0% και εκτενή διάρκεια δανείου που φτάνει έως και τους 84 μήνες, μπορείτε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Επιπλέον, το επιτόκιο πελάτη είναι μόλις 9,9%, συνυπολογίζοντας και την εισφορά της τράπεζας, που είναι 0,6%. Και όλα αυτά χωρίς να ανησυχείτε για τα διαχειριστικά έξοδα καθώς ανέρχονται μόλις στα 280 ευρώ.

4.     Star Credit. Προνομιακό επιτόκιο πελάτη 8,9% απολαμβάνετε μόνο με το πρόγραμμα Star Credit της Mercedes-Benz. Αυτή η ασυναγώνιστη προσφορά μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και της Τράπεζας Eurobank. Αλλά δεν είναι μόνο το επιτόκιο που κάνει το Star Credit τόσο ελκυστικό. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβάνεται και η ευέλικτη μέθοδος πληρωμής, με προκαταβολή από 0% και δυνατότητα χρηματοδότησης μέχρι και 84 μήνες. Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε την ενσωματωμένη προστασία που προσφέρει το πρόγραμμα Star Credit, καθώς συνδυάζεται πάντα με το προϊόν Ασφάλισης Αυτοκινήτου Mercedes-Benz Insurance. Και ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, κοινό με τα υπόλοιπα προγράμματα, είναι τα διαχειριστικά έξοδα στα 280 ευρώ.

Μη χάνετε ούτε λεπτό! Αποκτήστε μια Mercedes-Benz Financial με ευνοϊκές προϋποθέσεις χρηματοδότησης

Αφήστε τη Λάμδα Star Α.Ε. να φροντίσει για τη χρηματοδότησή σας και να σας προσφέρει μια απόλυτα εξατομικευμένη εμπειρία. Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις του εξουσιοδοτημένου διανομέα και επισκευαστή Λάμδα Star και πάρτε τα ηνία μας συναρπαστικής εμπειρίας. Κατακτήστε τους δρόμους χωρίς οικονομική επιβάρυνση, αλλά και με στυλ και ασφάλεια, όπως μόνο μια Mercedes-Benz μπορεί να εγγυηθεί.